IMG_3282.JPG

Isa brown Høns

Hos lammehave økologi har vi 700 høns af Isa Brown typen. Den er kendt for at ligge gode store brune æg og for at være meget rolige. 

Hønsene bliver fodret med frarens fra kornet. Det indeholder rigtig mange ukrudtsfrø og små kornkerner. Derudover får de tilskudsfoder for at sikre de får nok protein, mineraler og vitaminer.

Alt afpudset fra grønsagerne får hønsene.

IMG_3855.JPG

Æg

Æggene fra lammehave økologi har en flot nærmest orange blomme fordi hønsene får meget grønt foder. 

IMG_3048.JPG

Vores får og lam 

På lammehave har vi ca,80 moderfår og årligt kommer der omkring 130 lam til. Får og lam er en blanding af racerne texel, sufford og finuld. tilsammen giver dette dejligt og smagfuldt kød. får og lam går ude det meste af året, De kommer ind når der ikke er mere at spise, normalt til jul. De er på stald indtil græsset begynder at gro normalt igen, til påske. Fårene læmmer i marts måned.

IMG_3049.JPG

Kød i gårdbutikken 

Lammene sælges som hele og halve. udskårede stykker kan købes frosne i gårdbutikken hele året rundt. ring gerne for lagerstatus. 

Lammehave Økologi v. Jakob Jørgensen 
Eriksdalsvej 24 
4871 Horbelev 

Tlf: 21296506
Mail: kontakt@lammehaveoekologi.dk

”Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne”

Formålet med min ansøgning om tilskud til pleje af naturarealer, Er at fastholde den naturlige flora som er på vores mosearealer og strandenge. Fårene spiser græsset så fugle som f.eks. lærken kan finde velegnede redepladser. Ligeledes sørger fårene for at arealer ikke springer i skov